Onze aanpak

Uitdaging

Brainstorm

Keuze concept

Ontwerp

Realisatie

Nazorg

Onze aanpak

Uitdaging

Brainstorm

Keuze concept

Ontwerp

Realisatie

Nazorg

Wanneer bel je ons?

Als je houdt van praktisch, resultaatgericht en toch creatief, dan ben je bij ons aan het goede adres. Vanuit onze activatie achtergrond zijn deadlines heilig. Wij doen wat we beloven. Dat geldt op elk terrein waar we actief zijn.

Een complete retailcampagne. Of een eenmalige salespromotie. Strategie, creatie of design. En niet te vergeten shopper activaties en events, online activaties en complete Fulfilment trajecten.

Alles altijd in perfecte samenhang.
Bij Redmint vind je de specialisten die je nodig hebt zonder dat je steeds tegenover iemand anders zit.

Laten we afspreken! We bijten niet.

Onze missie

Wij geloven erin mensen, producten en diensten met elkaar te verbinden. Dat kan met een grote mediacampagne. Dat kan ook door een uitgekiende online activatie, of door een stukje Fieldmarketing. Dat kan samen met een leverancier of distributeur. Of niet.

Ons doel is om transacties te bewerkstelligen. En wel zoveel mogelijk voor zo min mogelijk kosten.
Welkom bij Redmint.

Onze geschiedenis

In 2008 begon Leon Bosch een creatief activatiebureau met de naam Convere. Hij zag vanuit zijn ervaring en frustratie als ondernemer een grote kans in het gat tussen sales en marketing.

Convere bleek een schot in de roos.
De aanpak was zoals de man zelf: energiek, praktisch en resultaatgedreven. Zorgen dat de klant wel de resultaten krijgt, maar niet de kopzorgen. En dat sprak aan.

Vanuit de behoeftes van onze klanten kwamen er later Fieldmarketing en Fulfilment bij. Uiteindelijk ontstonden drie verschillende partijen die ieder onder hun eigen vlag nauw samenwerkten. Met de komst van een paar grote nieuwe retailklanten (Vomar en Ranzijn) in 2016 zetten we een nieuwe koers in. Drie bedrijven werden een bedrijf.

Dat bedrijf heet Redmint.
Alle disciplines onder een dak. De perfecte one-stop-shop voor sales en marketing.

Werken bij Redmint?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Redmint biedt een uitdagende functie waarbij er genoeg ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Je werkt voor mooie A-merken en we hebben een open en informele bedrijfscultuur.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures:

Promotor / Host(ess) M/V

Heb je een proactieve houding, durf je op mensen af te stappen, weet je de juiste vragen te stellen, kan je het aan om ambassadeur te zijn van A-merken? Ben je daarnaast representatief en spreek je ABN dan is een baan als Promotor wellicht iets voor jou. Heb je ook nog ervaring met modellen-, promotie en/of hostessenwerk, dan kun je bij ons aan de slag als Host of Hostess.

Je wordt ingezet tijdens activaties, evenementen en beurzen om bijvoorbeeld productdemonstraties te geven, een quiz te presenteren of hapjes en drankjes te serveren. Een interessante job waarin je veel nieuwe mensen ontmoet en op bijzondere plaatsen komt!

Stagiair(e) Assistent Project Manager

Wij zijn op zoek naar iemand met een echte hands-on mentaliteit die samen met ons wil groeien en er 100% voor wil gaan. Wanneer je bij ons in het team past en de juist mentaliteit hebt zijn er zeker mogelijkheden voor de toekomst!

Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B, stressbestendig bent en dat je snel kan schakelen wanneer iets niet volgens planning loopt. Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Open sollicitatie

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Reageer via de solliciteer-knop en stuur ons je motivatiebrief. Wij bewaren je CV en je hoort van ons zodra een vacature vrijkomt die voor jou wel eens interessant zou kunnen zijn.